nl fr

Andere

Grondlagen en Primers

 Ressource Paint  

Impression Universelle

Grondlaag van topkwaliteit die een optimale hechting van verf toelaat op alle ondergronden. Uitzonderlijke penetratie en fixatie dankzij de extreem kleine afmetingen van haar harsdeeltjes in water-dispersie. Voedt en fixeert de poederachtige ondergronden. Microporeus, niet verzepend. Uitstekende hechting en uitharding.
  download 

 

 Ressource Paint  

Sous-couche d'Accrochage

De "Sous-couche d'Accrochage" is dekkingsverhogend, homogeniseert de poreusheid van de ondergrond, egaliseert de absorptie, isoleert roet en de meeste tannines (vooraf testen). Heel goed bestand tegen alkaliteit en micrporeus.
  download 

 

 Ressource Paint  

Sous-couche pour Travaux Courants

Primer bestemd voor renovatiewerken op oude verflagen. Gemakkelijke verwerking. Isoleert spijkerkoppen zodat ze niet roesten. Homogeniseert de poreusheid van de ondergrond en egaliseert de absorptie. Niet verzepend, microporeus en niet vergelend.
  download 

 

 Ressource Paint  

Primaire des Tons Pleins

De "Primaire Teinté des Tons Pleins" homogeniseert de poreusheid van de ondergrond, egaliseert de absorptie en wordt in een "valse tint" gekleurd om een perfecte dekking en de juistheid van de gekozen tint te bekomen voor felle en donkere kleuren.
  download 

 

 Ressource Paint  

Impression Rugueuse

De 'Impression Rugueuse" is dekkend en reguleert de absorptie. Speciaal ontworpen om de applicatie van decoratieve pleisters (cf : Enduit Végétal Décoratif) en dikke coatings te vergemakkelijken.
  download 

 

 Ressource Paint  

Superprimer

Maakt decoratieve schilderwerken mogelijk  op zogenaamde "moeilijke" ondergronden. Overschilderbaar met zowel watergedragen als solventgedragen verven.
  download 

 

 Ressource Paint  

Primaire Antirouille Gris

Anti-corrosie bescherming
  download 

 

 Ressource Paint  

Impression Bois

Speciaal bestudeerd om de tanines van nieuw hout, oude verven, beitsen of vernissen te blokkeren. Dekkend en snel drogend. Geschikt voor binnen en buiten.
  download 

 

 Ressource Paint  

Impression pour Extérieur Bois HES

De "Impression pour Extérieur Bois HES" (HES : Haut Extrait Sec = hoge droge stof waarde, solvent arm), is een microporeuze grondlaag voor hout. Uitsekende dekking en kantendekking. Laat het vocht verdampen zonder afbladdering of blaarvorming. Hechting op de meest voorkomende houtsoorten.
  download 

 


Andere muur- en plafondverven

 Ressource Paint  

Mat sans Tension

Heel dekkende en vullende verf. Beperkte voorbereiding van de ondergrond. Mogelijkheid om "nat in nat" te werken. Isoleert roet, nicotine en vlekken veroorzaakt door waterschade. Laat de ondergrond ademen.
  download  Ressource Paint  

Mat Contemporain

Vullende en heel dekkende acrylaatverf. Heel wit en afwasbaar. Snelle droging. Laat de spijkerkoppen niet roesten.
  download  Ressource Paint  

Satin Garnissant Hydrodiluable

Gemakkelijke verwerking, maskeert de onvolmaaktheden van de ondergrond dankzij haar goed vullend en dekkend vermogen. Bijzonder geschikt voor het schilderen van glasvlies. Afwasbaar, snelle droging.
  download  Ressource Paint  

Satin Solvanté

Zijdeglans strakke lakverf op basis van synthetische harsen. Goed vullend en groot dekkingsvermogen. Gemakkelijke verwerking, grote open tijd. Onderhoudsvriendelijk, veegvrij.
  download 
Beschermingen

   

Vernis de Protection Mat

Hoogwaardige, watergedragen beschermingsvernis op acryl-basis. Deze heel transparante vernis kan aangebracht worden op alle Ressource-tinten in de basissen 7 en 9.
  download    

Cire Hydrodiluable

De "Cire Hydrodiluable" Ressource is een watergedragen boenwas. Gebruiksklaar, zijdeglans. Eenvoudig en snel aan te brengen.
  download    

Protection pour Peintures et revêtements Minéraux

Water- en vetafstotend beschermingsproduct dat matte afwerkingslagen toelaat in vochtige ruimten.
  download    

Protection Epoxy bi-composants

Decoratief beschermingsvernis van superieure kwaliteit. Ideaal voor vochtige ruimten en plaatsen met veel passage.Zijn hardheid laat frequente schoonmaak toe en biedt weerstand aan detergenten. Stootvast, krasvrij.
  download    

Vitrificateur pour parquets et peintures

Hoogwaardige, watergedragen, transparante en geurloze beschermingssealer voor houten vloeren en verf. Gemakkelijk aan te brengen, dit product biedt een grote weerstand aan stoten, krassen en vlekken. Zijdeglans.
  download